Skip to content

Андрій Горлов з Першотравенська посів друге місце на Чемпіонаті світу з кікбоксингу

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%ba%d0%b8%d0%ba%d0%b1%d0%be%d0%ba%d1%81Андрій Горлов з Першотравенська посів друге місце на Чемпіонаті світу з кікбоксингу WTKA, який проходив в Італії. 24-річний спортсмен виступав у складі національної збірної і здобув титул віце-чемпіона світу у ваговій категорії до 63 кг. Це був його дебютний виступ на змаганнях такого рівня.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.

В італійському місті Марина де Карара завершився Чемпіонат світу з кікбоксингу WTKA. За першість змагалися близько 1,5 тисячі спортсменів зі всього світу.

Срібна нагорода з європейського континенту поїхала на Дніпропетровщину. Медаль здобув 24-річний Андрій Горлов з Першотравенська: він став віце-чемпіоном світу у ваговій категорії до 63 кг.

«Я позаду залишив поляка й угорця. За перше місце боровся з іспанцем. Бій був особливо напруженим. Та трішки не дотягнув до першого місця. Мабуть, не вистачило досвіду змагань такого рівня. Попереду робота над помилками. Це стимул вибороти наступного разу золоту нагороду», – говорить спортсмен.

Андрій Горлов поринув у спорт, коли йому було 10 років. Спочатку займався боксом, потім – кікбоксингом. Сьогодні він – неодноразовий чемпіон України з кікбоксингу, рукопашного бою, чемпіон та призер міжнародних змагань.

Андрій Горлов мешкає у Першотравенську, очолює 47-му державну пожежно-рятувальну частину ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Також кікбоксери з Першотравенська на Чемпіонаті світу виграли й інші медалі. У Карена Шегунца – золото і срібло, Валерія Вигонського – золото та бронза, Романа Скрипника та Ростислава Мительського – бронза.

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: