Skip to content

Чоловік побив свою колишню жінку та поранив її кухонним ножем

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bd%d0%be%d0%b61Потерпіла була прооперована. Медики повідомляють, що зараз її життю нічого не загрожує. Чоловік у всьому зізнався і розкаявся.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

31 жовтня близько 10:00 до поліції Кам`янського надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги, які виїхали на виклик в одну з квартир по вулиці Аношкіна. Вони розповіли, що в квартирі знаходиться жінка з ножовим пораненням живота.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, побачили 50-річну господиню квартири, яка виявилася не тільки пораненою, але ще й побитою. Поблизу знаходився і 47-річний чоловік. І жінка, і чоловік знаходилися в стані алкогольного сп’яніння. Як було встановлено, жінка і чоловік — колишнє подружжя. Офіційно вони розлучилися, однак знову зійшлися і проживали разом.

%d0%bd%d0%be%d0%b622

Правоохоронцям чоловік розповів, що він сильно посварився із жінкою через те, що вона два дні не ночувала вдома. Тому і вирішив її провчити — побити. Однак на цьому не зупинився — в пориві гніву схопив кухонного ножа та встромив його в жінку. Після цього викликав «швидку допомогу».

З місця злочину було вилучено ніж зі слідами крові.

Відомості за даним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження)

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: