Skip to content

«Собори наших душ» від юних дніпрян

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

До нового збірника, який презентують талановиті діти, ввійшли творчі роботи 119 літераторів, художників та композиторів із Дніпра та інших міст  області.

??????????????????????????????????????????????????????????

Їхні роботи про історію, подвиги українського народу, любов до Батьківщини та  рідного краю, про свої дитячі мрії. Це вже 18-те видання. Цього року воно присвячене 25-й річниці Незалежності України.

Збірник складається з трьох частин. У першій – 83 літературні твори, у другій – 29 графічних робіт, третя містить 22 музичні композиції. Всі вони належать 119 юним літераторам, художникам та композиторам регіону –  переможцям і учасникам обласних конкурсів.

Юні автори зізнаються, що творили натхненно. У своїх роботах розмірковували про історію та подвиги українського народу, освідчувалися в любові до Батьківщини, надихалися красою рідного краю, ділилися заповітними дитячими мріями. Втілювати задумки молоді допомагали педагоги та творчі наставники.

Збірку підготували педагоги обласного дитячо-юнацького кіноцентру «Веснянка» за підтримки ДніпроОДА. Надрукувало – видавництво «Ліра».

Презентація видання «Собори наших душ» відбудеться 2 листопада за адресою: Дніпро, Будинок учителя, вул. Успенська, 14. Початок – о 10.00.

 

 

 

 

Категория: Конкурсы, Новости Днепра, Новости Культуры Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: