Skip to content

Постраждалого в ДТП витягали за допомогою гідравлічних ножиць і лому (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bb%d0%be%d0%bc2До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Рєпіна Дніпровського району Кам’янського сталося ДТП автомобілів ЛАДА 2105 та MERCEDES Atego 815. Рятувальникам повідомили, що необхідна допомога у вилученні людини з автомобіля ЛАДА.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

До місця виклику було направлено черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

%d0%bb%d0%be%d0%bc

По прибуттю до місця події особовим складом пожежно-рятувального підрозділу була проведена оцінка обстановки місця події. Співробітники ДСНС за допомогою спеціального інструменту, а саме гідравлічних ножиць і лому, вилучили постраждалого із автомобіля ЛАДА та передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації.

Також, вогнеборцями проведена проливка та змиття водою за допомогою пожежного ствола “Protek” мастила та рештків палива на проїзній частині дороги.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки міста.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: