Skip to content

Жителів Дніпра запрошують на «Футбольну ніч»

Марианна Стец

Марианна Стец

У селі Волоське поблизу Дніпра відбудеться пряма трансляція матчу національної збірної України з футболу проти команди Німеччини в рамках чемпіонату Євро-2016

Пройде вона 12 червня на екрані розміром 4 на 6 метрів, на стадіоні при в’їзді в село. Початок заходу о 19.00. Трансляція відбудеться з 22.00 до 00.00.

Андрій Пінчук— Підготовка до заходу проходить під патронатом голови нашої області Валентина Резніченка за підтримки районної ради та Новоалександрівської сільської ради, — зазначає староста села Волоське Андрій Пінчук. – Для нас це справжнє спортивне свято і можливість вболівати за нашу збірну. «Футбольна ніч» — це перший захід у серії проектів, які стосуються розвитку спорту в сільській місцевості.

Крім футбольного матчу, на вболівальників чекає багато сюрпризів. У програмі виступи команд чирлідингу, фуд-корт, літній кінотеатр і жива музика, дитяча зона, безкоштовна парковка з охороною на території стадіону, автобусна доставка вболівальників із Дніпра (автобуси курсуватимуть всю ніч, починаючи з 18.30, відправлення від Епіцентру (Запорізьке шосе) кожні півгодини), благодійна лотерея з футбольними призами (зібрані кошти підуть на дитячі спортивні проекти). Після перегляду матчу з 00.00 до 03.00 відбудеться дискотека для селян та гостей.

Вболівальники зможуть легко зорієнтуватися на території, де проходитиме свято. Однак, на стадіоні немає місць для сидіння. Тому гості повинні взяти із собою ковдри.

Олександр Візир— Ідея заходу спрямована на згуртованість громад усієї області, — пояснює голова Новоолександрівської сільської ради Олександр Візир. – Наша мета – залучати якомога більше різних людей до спорту. Якщо «Футбольна ніч» відбудеться на високому рівні, в майбутньому ми будемо й надалі проводити подібні заходи.

В рамках заходу відбудеться благодійний збір на розвиток дитячого спорту. Також пройде лотерея із футбольними призами. Це будуть м’ячі, кепки, футболки та плакати.

Оксана Чупіта— Ми хочемо залучити дітей та молодь до занять фізкультурою, — говорить координатор проектів благодійного фонду «Допомагаємо» Оксана Чупіта. – Коли дитина займається спортом, вона стає більш комунікабельною, цілеспрямованою та впевненою в собі.

Організатори очікують 2000 глядачів, які будуть разом вболівати за національну збірну. З них половина – жителі села. Стадіон розраховано на 5000 глядачів. Вхід на футбольне свято вільний. Деталі заходу – на сайті http://borisfen.org.ua.

Маріанна Стець, фото автора

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: