Skip to content

Біометричні паспорти виготовлять в три зміни — майже 10 тисяч штук на тиждень

Дмитрий Гриниченко

Дмитрий Гриниченко

Понад 1 мільйон заявок на виготовлення біометричних паспортів отримало ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» з початку безвізового режиму між Україною та Євросоюзом. На сьогодні надруковано вже близько 770 тисяч паспортів.
З  початку дії безвізу 11 червня  по 28 серпня поліграфкомбінат отримав 1 109 049 замовлень на виготовлення біометричних паспортів. За цей  період держпідприємство виготовило 775 871 паспортів.  У поліграфкомбінату лишилось ще 333 178 замовлень.
Державний центр персоналізації документів Поліграфкомбінату «Україна» працює цілодобово 7 днів на тиждень, у тризмінному режимі, без вихідних.
Комбінат виготовляє у середньому 9821 паспорт на день. Для виготовлення решти 333 тисячі паспортів підприємству необхідно приблизно 34 доби.
У найближчі 3-4 місяці поліграфкомбінат «Україна» очікує поставку системи з персоналізації паспортів BookMaster One System виробництва компанії IAI industrial system B.V. (Нідерланди). Це більше ніж у два рази. збільшить потужність з персоналізації бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: