Skip to content

У Дніпрі відбудеться музичне шоу Єгора Грея

Марианна Стец

Марианна Стец

image20 червня о 19.30 у театрі ім. Горького відбудеться концерт виконавця на ім’я Yegor Gray

Голос цього молодого співака називають «нестандартним і таємничо-магнетичним». Його життєве кредо — «Співати, щоб жити!». Він стверджує, що за допомогою своїх пісень він бажає змінювати життя людей на краще. Багато колег та представників ЗМІ напророкували Єгорові успіх вже після його дебюту в одному з київських клубів.

Артист народився у Закарпатті. Навчався в Київській Духовній Академії і Семінарії, а також в Одеській консерваторії. Працював в ансамблі солістів «Ренесанс» при Одеській філармонії та солістом Дніпровської філармонії.

Єгор вирішив зайнятися сольною кар’єрою тоді, коли зрозумів, що у нього є про що розповісти людям своєю творчістю. Одного разу продюсер Ігор Дем’яненко був зачарований голосом хлопця на концерті у дніпровській філармонії. Він одразу ж запропонував молодому співакові співпрацю. Тоді Єгор одразу ж переїхав до Києва, де і розпочався його шлях до вершин шоу-бізнесу. Після переїзду, Ігор Дем’яненко та Єгор Грей розпочинають співпрацю з компанією «SILICON MUSIC».

Пісня Єгора «Я з тобою» потрапила в ротацію топових радіостанцій України. Зараз артист вирушив у Всеукраїнський тур, щоб поділитися своїми успіхами з усією країною. На черзі Дніпро.

Маріанна Стець

Категория: Новости Культуры Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: