Skip to content

Почему в Днепре случаются ДТП: ТОП частых ошибок (видео)

ДТП Днепр: водитель Mercedes сбил мужчину и бросил умирать

Дніпропетровщина стала лідером в Україні за кількістю ДТП з постраждалими за 2023 рік. В регіоні сталося на 24% більше аварій, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомляє «Наше Місто»  з посиланням на ДніпроTV.

Найпоширенішою причиною ДТП є перевищення швидкості. Саме через це сталося 934 аварії, що становить 47% від усіх ДТП із постраждалими. Загалом впродовж поточного року у ДТП в Дніпропетровській області постраждали 2300 осіб.

«З початку цього року за 11 місяців сталося в області 1962 ДТП з постраждалими. Кількість загиблих в цих ДТП склала 250 осіб, що трохи менше ніж минулого року», – повідомляє інспекторка пресслужби патрульної поліції в Дніпропетровській області Людмила Копиленко.

У Дніпрі найчастіше аварії з травмованими стаються на проспекті Слобожанському, вулицях Сонячна Набережна, Криворізькій, Калиновій та Запорозькому шосе.

«Завжди виділяю 4 самих небезпечних фактори на дорозі: по-перше це проїзд перехресть, бо там іде перетин проїзних частин. По-друге – перелаштування. Проїзд пішохідних переходів, бо там таке буває, що пішоходи виходять зненацька, на проїздну частину, якщо ми різко їх помітили, то йде різке гальмування, а різке гальмування, коли позаду нас їдуть інші учасники дорожнього руху, це вже небезпечно. І проїзд зупинок громадського транспорту», – каже автоінструктор Артем.

Зростання кількості ДТП в Дніпропетровській області є тривожною тенденцією. Водіям слід бути більш уважними та відповідальними на дорогах, щоб уникнути трагічних наслідків.

Категория: Видео, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра, Транспорт в Днепре

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: