Skip to content

Два часа люди мерзли на улице: Дорофеева попала в скандал из-за сорванного концерта в Кривом Роге

Ксения Куземко

Два часа люди мерзли на улице: Дорофеева попала в скандал из-за сорванного концерта в Кривом Роге

Известная украинская певица Надя Дорофеева оказалась в центре скандала из-за недавнего концерта в Кривом Роге. Выступление было отменено из-за длительной тревоги, и люди ждали примерно два часа продолжения шоу, но в конце концов начали покидать мероприятие. Сама певица поначалу не предоставила комментарии о возможности возврата средств гостям концерта, пишет «Наше місто».

На своей странице в Instagram она написала: «Сегодня мы в Кривом Роге, на половине концерта началась воздушная тревога. Концерт остановили, сидим в укрытии, ждем отбоя! А пока показываю вам наши новые костюмы».

В интернете многие украинцы выразили недовольство и начали остро критиковать исполнительницу, утверждая, что она «бросила их на деньги».

«Чула, що організатори пропонували перенести концерт, але команда Надії відмовилася».

«Сьогодні я була на цьому концерті, я віддала за квиток більше 1000 грн, мало того що організація була жахливою, як і звук, більшість людей просто поїхали через холод. Чекати 2 години тривоги і тільки потім, почати щось думати — це просто атас. В нас був концерт Монатіка, який одразу вийшов і сказав, що у нас готове укриття, якщо починається тривога — продовжимо там. Я хочу гроші за те, що я навіть половини програми не отримала, або перенесення концерту. Також були ті хто приїхав з інших міст, багато твоїх маленьких фанатів навіть плакали, через те, що все вийшло через одне місце».

«Повне розчарування, квитки були подарунком дитині на день народження. За немалі гроші дитина почула три пісні, промерзла 2 години на вулиці, потім хвилин 30 в коридорі вона десь там послухала співи товпи, бо Надю не було чути зовсім і розчарована поїхала додому…повністю не професійний підхід до організації заходу, дуже шкода, що вирішили так зіпсувати дитині свято. По- людські концерт просто переносять на іншу дату і все».

После полученной критики Надя Дорофеева объявила на своей странице в Instagram, что концерт будет перенесен, и новую дату сообщат организаторы.

Категория: Важно, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: