Skip to content

Жнива за розкладом: у Дніпропетровській області зібрали п’яту частину зернових

Жнива у Дніпропетровській області - Наше Мисто

Жнива на Дніпропетровщині йдуть за розкладом. Аграрії вже зібрали 24% зернових: пшениці, ячменя, гороху, повідомляє сайт «Наше Місто»  з посиланням на прес-службу ДніпроОВА.

«Цього тижня в області зареєструвалися ще 3 тис переселенців. Загалом до нас переїхало 288 тис людей із інших регіонів. Це лише ті, що стали на облік. За даними Нацполіції, реальна цифра майже вдвічі більша», – розповів голова облради.

Жнива у Дніпропетровській області - Наше Мисто

Служба зайнятості допомогла працевлаштуватися 1,4 тис переселенців. Люди знайшли роботу на підприємствах переробної та добувної промисловості, сільському господарстві, у медичній та торгівельній галузях.

«На Дніпропетровщині 320 роботодавців звернулися за компенсацією витрат на оплату праці переселенцям. Вони отримали матеріальну допомогу від держави у розмірі 6,5 тис грн», – додав Микола Лукашук.

Він підкреслив: наразі в області проблем із запасами ліків, продуктів, предметів першої необхідності немає. Бізнес працює, податки сплачуються. За перше півріччя всі показники бюджету виконані.

Категория: Важно, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: