Skip to content

«Інколи наявність воєнних спеціалізованих вантажівок — це питання життя», — військовий ЗСУ

Ксения Куземко

"Інколи наявність воєнних спеціалізованих вантажівок - це питання життя", - військовий ЗСУ

Нині вантажівки на полі бою вирішують дуже великий спектр задач. Повне життєзабезпечення підрозділів: підвіз харчів, боєприпасів та іноді евакуація поранених — це все вантажівки. Проте, на жаль, у Збройних силах України більшість вантажного транспорту — це застарілі радянські зразки. Чому саме наша армія потребує нові вантажівки розповів військовий ЗСУ, Олександр Курбатов в ефірі телемарафону «Інформоборона» на телеканалі ДніпроTV, повідомляє кореспондент «Наше місто».

За його словами, армійські вантажівки вкрай необхідні, щоб наші військові швидко передислоковувались. Буває до десяти переїздів за місяць, а майна у військових дуже багато. Життя наших захисників залежить від цього.

«500 спеціалізованих військових вантажівок вирішать потреби багатьох  підрозділів, які воюють в найгарячіших місцях», — зазначив військовий ЗСУ, Олександр Курбатов.

Аби допомогти Україні боронитися від російський окупантів — фінансуйте вантажівки:

Одержувач: БО «БФ «ФОНД ОБОРОНИ КРАЇНИ»

IBAN: UA603220010000026002290000620

Банк: АТ «Універсал Банк» Україна, Київ, вул. Автозаводська, 54/19

ЄДРПОУ одержувача: 39809707

Нагадаємо, «Фонд оборони країни» разом з Генадієм Корбаном оголосили збір коштів на 500 вантажівок для ЗСУ. Армія вже отримала сотні пікапів і стала більш мобільною. Але це тільки початок. Найбільший запит від представників Збройних Сил України саме на вантажівки!

Категория: Видео, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: