Skip to content

«Армії потрібні вантажівки», — офіцер Збройних сил України

Нині вантажівки та пікапи на полі бою вирішують дуже великий спектр задач. Повне життєзабезпечення підрозділів: підвіз харчів, боєприпасів та іноді евакуація поранених — це все вантажівки. Проте, на жаль, у Збройних силах України більшість вантажного транспорту — це застарілі радянські зразки. Вони ламаються, та не витримують навантажень. Про це ексклюзивно для ДніпроTV розповів офіцер 95 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Юрія Кочевенко. Більше про потреби армії розповість «Наше місто«.

Фонд оборони країни знайшов військові склади в Європі, де є армійські вантажівки разом з рем комплектами, що так потрібні армії зараз. Ми маємо негайно купити їх та доставити в Україну. Для цього нам потрібна допомога українців. Це надзвичайно посилить армію, дозволить забезпечити безперебійну логістику у підвозі боєкомплекту, тисяч літрів води та сотень тон їжі щодня. Мета — зібрати швидко 100 мільйонів гривень, щоб забезпечити швидке виконання великого контракту.

«Говорити про потреби складно. Я завжди кажу: скільки можна — стільки давайте. Адже до слів «все, досить» ми ще далекі. Дуже великий спектр задач вирішують автомобілі, і зокрема вантажівки на полі бою. Але цей транспорт часто використовують, тому бувають наїзди на міни або ж потрапляння під обстріл. Також уламок може потрапити у двигун. Тому армії потрібні автомобілі та вантажівки!», — зазначив Юрій Кочевенко.

Аби допомогти Україні боронитися від російський окупантів — фінансуйте вантажівки:

  • Одержувач: БО «БФ «ФОНД ОБОРОНИ КРАЇНИ»
  • IBAN: UA603220010000026002290000620
  • Банк: АТ «Універсал Банк» Україна, Київ, вул. Автозаводська, 54/19
  • ЄДРПОУ одержувача: 39809707

Нагадаємо, «Фонд оборони країни» разом з Генадієм Корбаном оголосили збір коштів на 500 вантажівок для ЗСУ. Армія вже отримала сотні пікапів і стала більш мобільною. Але це тільки початок. Найбільший запит від представників Збройних Сил України саме на вантажівки!

Категория: Видео, Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: