Skip to content

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину: з’явилися фото

Яна Коваль

26 червня російські окупанти тричі вдарили з «Градів» та ствольної артилерії по людях та житлу. Детальніше про це розповів міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий. Подробиці — у матеріалі «Наше місто«.

Як повідомив очільник міста, протягом дня були неоднократні обстріли із різних видів далекобійної зброї міста Зеленодольськ та прикордонної території села Велика Костромка. Пошкоджені та зруйновані житлові будинки, інфраструктурні будівлі та споруди міста. Є постраждалі серед цивільного населення, їм надана медична допомога, загрози для життя не має.

«Також під обстрілами була паркова та прибережна зона міста Зеленодольськ. Тому відвідування паркової зони та території поряд із водосховищем — категорично ЗАБОРОНЕНО! Є висока вірогідність загрози для життя! На місцях обстрілів працюють ДСНС та поліція. Щоб взяти плівку та інші будівельні матеріли для тимчасового відновлення пошкоджень — звертайтесь до КП «Зеленодольський міський водоканал». На пошкоджених об’єктах для допомоги мешканцям працюють волонтери, добровольче формування Зеленодольської громадської оборони та працівники КП. Дякую усім службам та небайдужим людям за допомогу! Гуртуємось! Тримаймось разом! Допомагаємо один одному!Ми на своїй землі!», — зазначив Дмитро Невеселий.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: