Skip to content

Внаслідок атаки рф по нафтобазі в Новомосковському районі загинуло троє, пожежу досі ліквідують — Лукашук

Яна Коваль

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук детально розповів про 117 добу боротьби з російськими окупантами. Детальніше про це — у матеріалі «Наше місто«.

20:15. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 117 доба добігає кінця.

На жаль, кількість загиблих внаслідок ракетної атаки по нафтобазі в Новомосковському районі збільшилася до трьох осіб. Сьогодні було знайдено тіло ще однієї людини. Роботи з ліквідації наслідків пожежі тривають і досі, наші мужні рятувальники працюють на об’єкті третю добу поспіль.

Щодо ситуації у Криворізькому районі, який нині обстрілюється кожного дня. Сьогоднішня доба не стала виключенням: російські окупаційні війська били по прикордонним територіям Апостолівської громади. Окрім цього, влучили в поля на території Широківської громади. Також вдень загарбники зі ствольної артилерії знову обстріляли Велику Костромку. Як наслідок – в одній з господарчих будівель сталася пожежа. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Території інших районів області протягом дня не обстрілювалися.

Від початку повномасштабної війни рф проти України Дніпропетровщина прийняла сотні тисяч переселенців. Станом на цю хвилину в області проживає понад 268 тисяч зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб. Найбільше, як і раніше, – у Дніпрі (112,6 тисяч людей) та Кривому Розі (49,5 тисяч осіб). Дякую нашим громадам за щоденну всебічну допомогу людям, які були вимушені шукати порятунку від російських загарбників.

Україна обов‘язково переможе. Впораємось. Мирного вечора.

Нагадаємо, що 18 червня росія випустила по регіону 5 ракет, дві з яких потрапили до підприємства в Інгулецькому районі Кривого Рогу та 3 до нафтобази в Новомосковському. Спочатку було відомо про 11 постраждалих, один із яких помер учора у лікарні, отримавши 90% опіків тіла. 19 червня на місці удару стався вибух, внаслідок якого загинув рятувальник. Ще один у тяжкому стані у лікарні. Сьогодні стало відомо, що під завалами знайшли тіло ще одного загиблого.

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: