Skip to content

Кохання та добро переможуть війну: у Дніпрі одружилися переселенка та воїн ЗСУ (фото, відео)

Яна Коваль

В Дніпрі в одному з шелтерів для переселенців відбулось справжнє весілля. Наречена — переселенка з Луганської області, наречений — воїн ЗСУ. Вони знайомі вже близько чотирьох років, і планували одружитись цього літа. Війна внесла свої корективи в їх життя, але не зруйнувала їх плани. Детальніше розповість «Наше місто«.

«На новий рік мій чоловік зробив мені пропозицію і ми планували влітку відсвяткувати весілля. Війна нам не завадила, ми всі свої плани відтворили в реальність», — поділилася наречена Яна Литвиненко.

Весілля підготували буквально за кілька днів. Спочатку масштабного святкування не планувалось:

«Але на допомогу прийшов координаційний штаб волонтерів Дніпра і ці дуже файні дівчатка сказали «та ні, в нас буде весілля». І ось все що ми бачимо, це зроблено зусиллями штабу волонтерів Дніпра, а також зусиллями батьків молодих»  , — додала керівниця шелтеру Галина Кочерга.

Крім родичів і волонтерів в підготовці до весілля брали участь і переселенці:

«Ми чіплятись за ці моменти, за якійсь добрі, які мотивують жити далі. Які вдохновляють нас і хочется допомагати, я коли сказала в штабі що в нас таке свято, дівчата просто всі увійшли в цю ситуацію, хтось привіз смаколики, хтось іспік святковий торт подарунки люди просто привозили… У кого-сь є постільна білизна, передавли “ось будь ласка передайте молодим”. Це дуже круто». — підсумувала волонтер координаційного штабу Анна Сурдіна.

Страви на весільний банкет готували майже всим шелтером. На банкеті було близько 30-ти людей. Молодята та гості впевнені: кохання та добро переможе, не дивлячись на всі негаразди!

Нагадаємо, навіть під час війни є місце для хороших новин. Це підтверджує історія Сергія та Поліни — переселенців із Рубіжного, які зіграли справжнє весілля у волонтерському штабі у Дніпрі. Силами кількох організацій хлопцям знайшли все необхідне для їхнього свята.

Категория: Видео, Война, Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: