Skip to content

Привезла з собою лише кішку у клітчатій сумці: історія бабусі, яку рятували у Дніпрі

Истории переселенцев Днепр - Наше Мисто

Волонтери «Координаційного штабу волонтерів Дніпра «Центр допомоги Матерям і Дітям» на своїй сторінці у Фейсбук поділилися історією старенької бабусі з Луганської області, якій вдалося врятуватися з самого пекла, повідомляє сайт «Наше Місто».

«Вона привезла з собою лише кішку у клітчатій сумці. А коли ми принесли їй гарячий суп та шматочок хліба, вона вдихала його аромат та цілувала без перестану…

Бабусю з маленького села Луганської області з-під обстрілів евакуювали волонтери та привезли до нашого центру. Налякана та виснажена вона хотіла лиш одного – доїхати до своїх дітей у Київ. Наші волонтери купили їй квиток на найближчий потяг, нагодували, побалакали по душам і трошки заспокоїли стареньку.

Трагічна історія спочатку має щасливий фінал у своєму завершенні. Ось для чого ми тут, ось для чого існує наш волонтерський центр

Кожен з нашої команди — це маленька частинка великого щасливого фіналу такої ось бабусі, або якогось дідуся, або ж мами з немовлям на руках. Кожен з нас окремо робить свій маленький, але такий важливий внесок у діяльність та функціонування центру, а склавши все це воєдино ми отримуємо щиру посмішку та трохи щасливіших людей!», — говориться в повідомленні.

Истории переселенцев Днепр - Наше Мисто

Нагадаємо, раніше ми писали: Втрата у фанатській родині Дніпра: загинув боєць 98 батальйону «Дніпро Азов».

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: