Skip to content

Наша Кіссі померла: Марина Філатова поділилася горем через втрату домашньої улюблениці

Марина Филатова, домашние животные - Наше Мисто

Дружина міського голови Дніпра Марина Філатова на своїй сторінці в Інстаграмм опублікувала пост, присвячений пам’яті домашньої улюблениці сім’ї Кіссі, повідомляє сайт «Наше Місто».

Трагічна подія трапилася ще 8 травня. На той момент Кіссі виповнилося 17 років і майже 2 місяці.

«Останні два роки ми розцінювали її життя як подарунок долі через постійно прогресуючий рак і складну операцію). Кіссі стала вже четвертим домашнім улюбленцем, який пішов від нас, коли мене не було вдома. І якщо у випадку з Джилліан, Фіфочкою і Малим я можу все пояснити дійсно довгою і невідкладною відсутністю вдома, то в цьому випадку у мене жодних пояснень немає.

Останні два місяці я буквально не спускала з рук нашу маленьку Кіссі. Дуже дбала про неї: купала, годувала та гріла її під своїм боком ночами. Мені треба було поїхати лише на два дні. У день мого від’їзду вона не подавала жодних ознак того, що збирається вмирати. Все як завжди…

Кіссі пішла легко та спокійно. Вона не відчувала болю або будь-яких інших мук. Просто протягом двох діб перестала їсти, потім пити, а потім дихати.

Мій чоловік упевнений, що всі наші собаки спеціально так роблять. Не хочуть завдавати страждань. Я знайома також з іншими людьми, які розповідають схожі історії.

Не знаю, чи це так. Але одне знаю точно: собаки – істоти дуже розумні. Дуже тонко відчувають. Найвірніші друзі людини. Навряд чи ми їх до кінця вивчили. Навряд чи ми знаємо про все, на що вони здатні.

Вони приходять у наше життя зовсім невипадково.

Майже всіх наших собак ми знаходили просто на вулиці, а вони ставали нашими компаньйонами до кінця.

Якось моїй маленькій Кіссі поставили складний діагноз. Такий самий як і мені! І тільки коли я його позбулася, одужала і вона», — розповіла Марина Філатова.

Марина Филатова, домашние животные - Наше Мисто

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: