Skip to content

В Дніпропетровській області вже знищили майже 2000 боєприпасів — Резніченко

Яна Коваль

Станом на 11:00 20 квітня, у Дніпропетровській області пройшла ніч без тривог. Не дивлячись на це, в області працюють піротехніки, які знищили майже 2 тисячі боєприпасів. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на голову ДніпроОВА Валентина Резніченко.

“В області вже знищили майже 2 000 боєприпасів, які прилетіли до нас з касетними снарядами окупантів. Працюють піротехніки у двох районах — Синельниківському та Криворізькому.

За словами голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченко, найбільше артилерійських обстрілів було у Криворізькому районі. 

“Тільки за останні два дні там знешкодили понад 200 боєприпасів. І це при тому, що  обстежили лише 1,6 га землі. Роботи продовжуються. Фахівцям потрібен час, щоб убезпечити територію. Прошу місцевих бути максимально обачними. І ні за яких умов не чіпати підозрілі знахідки. Все буде Україна!”

Нагадаємо, у зоопарку Баварії проживає кабан на ім’я путін. Але тварину вирішили перейменувати. Тварину раніше назвали на честь диктатора через його російське генетичне коріння. Оператор зоопарку Еккард Мікіш пояснив своє рішення тим, що жодна тварина не заслуговує такого імені.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: