Skip to content

Наші тиснуть ворога: у Херсонській області ВСУ вибивають окупантів, — представник громади

У Херсонській області ВСУ вибивають окупантів

Представник громади Нововоронцовщини (Херсонська область) Дмитро Бурлай, який у своїх дописах розповідає про новини у громаді, заявив, що ВСУ розгромили ворога біла пам’ятника кавуну. Цей монумент зустрічає гостей Херсонської області на трасі, що веде з Дніпропетровської області (від Кривого Рогу і Нікополя) на південь, на повороті з траси на захід, біля села Осокорівка Нововоронцовського району. Дмитро Бурлай говорить, що цей розгром – це лише 1% того, що зробили ЗСУ з окупантами в степах, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням Фейсбук Дмитра.

«Всі вже бачили, як наші ЗСУ знищили техніку окупантів на «Кавуні». Це лише квіточки. ЗСУ Успішно знищує техніку окупантів по всіх степових населених пунктах колишнього нашого району. І відео на «Кавуні» — це лише 1% того, що зробили ЗСУ з окупантами в степах. Не вірте пліткам про силу окупантів.

У Херсонській області ВСУ вибивають окупантів

 Повірте мені, більше інформації я не можу розповісти. Однак наші тиснуть ворога. Ще залишилося трохи почекати. Скоро орки зламаються. Вони не витримують. Їхній настрій морально-панічний. Потрібно трохи терпіння. Ще раз наголошую, ЗСУ ситуацію контролюють. Перемогу у війні здобувають стратеги, які успішно її реалізовують, а не навала орди та сила. Задача наших військ — це мінімум жертв з нашого боку, але з максимальною ефективністю знешкодження ворога. Вірте в ЗСУ», — написав він.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: