Skip to content

Дніпровський заклад перейшов на режим підтримки армії та тероборони (Відео)

Ткач Анастасия

Дніпровський заклад перейшов на режим підтримки армії - новини Дніпра

Компанія доставки суші «Rock&Roll» розробила спеціальну військову їжу з функцією розігріву в польових умовах без розведення вогню, передає журналіст «Наше Місто. Афиша Днепра» 


Щодня вони відвозять щонайменше тисячу порцій у Запорізьку та Харківську області. Компанія має можливість збільшувати обсяги виробництва та організувати постачання на безкоштовній основі! Якщо ви знаєте, кому може знадобитися такі спеціалізовані пайки — дзвоніть до Андрія (095) 288-88-46.


Основна необхідність такої їжі полягає у зручності її застосування: людина отримує разову готову гарячу порцію їжі в будь-якому місці без необхідності розведення вогню та можливість одразу поїсти. Таку їжу можуть брати з собою біженці в дорогу, привозити волонтери до підвалів та бомбосховищ, у яких перебувають голодні люди. Також використовуватися військовими у чергуваннях та відправляти до регіонів з відключеними світло-газовими комунікаціями.

У комплекті:
1) Вакуумований пакет їжі: рис/каша, 250 грам – 400 калорій, м’ясне філе з томатною підливою, цибулею та морквою, 150 грам – 400 калорій. Разом 800 калорій – повноцінна порція.
2) Пакет-грілка. При додаванні в пакет 50 г води починається хімічна реакція із рясним виділенням тепла. Пакет з їжею слід покласти на пакет-грілку на 5 хвилин і накрити чимось для утримання тепла.

Rock&Roll працює над оптимізаціє технології виробництва, має необхідні для постачання війсковим документи від Держспоживстандарту та висновки державної лабораторії.

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: