Skip to content

Стали відомі подробиці затримання жителя Новомосковська на місці прильоту ворожої ракети

Стали відомі подробиці затримання жителя Новомосковська на місці прильоту ворожої ракети. Новости Днепра

Очільник Новомосковська Сергій Резнік у своєму зверненні до населення заспокоїв жителів, що, незважаючи на рекордні сирени, у місті все спокійно. Ворог не здійснював атак на Новомосковский район, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на сторінку мера у Фейсбук.

«Від учорашнього ранку вже більше десятка повітряних тривог. На щастя, у Новомосковськ нічого не прилетіло, минулося без ракетних чи артилерійських обстрілів. Але виключати таку можливість не можна. Особливо враховуючи лють окупантів через те, що «триденний бліц-криг» їм не вдався й вони добряче отримують по зубах від наших захисників. Небезпека бомбардувань будь-якого міста України є високою. Тому закликаю новомосковців відноситися до попереджувальних сигналів з усією відповідальністю», — написав мер.

Також він розповів подробиці жителя Новомосковська на місці прильоту ворожої ракети, який відбувся 5 квітня та спричинив масштабну пожежу.

«Тоді рятувальники гасили пожежу протягом трьох днів. Житель Новомосковська Данило дозволив собі попри всі заборони вести зйомку й завантажувати відео в Instagram в режимі реального часу, знаходячись недалеко біля місця вибуху. Хлопця знайшли і провели профілактичну бесіду. Виявилося, що окрім зйомок вибухів Данило займався ще й шахрайством, обдурюючи бійців з передової – пропонував забезпечувати їх цигарками, гроші отримував, але товар не відправляв», — розповів Резнік.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: