Site icon Наше Місто

До сліз: маленький дніпрянин збирає дяді на бронік

Сьогодні кожна українська дитина розуміє, що в країні війна. Маленьки патріоти також по-своєму долучаються до цієї боротьби, передає журналіст «Наше Місто. Афіша Дніпра». На цьому фото — найзворушливіший спосіб зібрати на бронежилети, який ви зустрічали!

Автор цих сумок — хлопчик Костя з Дніпра. У нього аутизм. Його улюблений дядя 24 лютого пішов добровольцем в терборону одного з блокпостів Донецької області. Пішов в тому, у чому був. Але зараз ситуація там суттєво погіршилась. Бути без броніка там — це біда. Костя вирішив малювати і продавати свої еко-сумки до тих пір, поки не збере дядькові на бронік.

«Про цю історію дізналась Наталья Донченко та через годину забезпечила дяді хлопчика необхідний захист.Сказати, що це магія — не сказати нічого.На радощах Костя вирішив, що тепер продовжить своїми сумками збирати на бронікі усім товаришам по службі дядька, які теж зараз на донецькому блокпосту без жодного захисту.Я купила собі цю сумку із воїном лише за 150 гривень. А Aleksandra — із рудим драконом за 250 грн (бо варіант з підкладкою). Щоб купити 1 бронік, потрібно продати десь 15 таких сумок. Вони дуже стильні, якісні, з ними можна ходити за покупками, в них легко розміщується ноут та спортивна форма», — розповідає засновниця PRoector Владислава Миколюк.

В цьому альбомі можна обрати собі крутий малюнок https://www.facebook.com/media/set?vanity=100005710274367… А оплатити напряму мамі Костіка — Анна Краснова на картку 5457082274729552 Щодня його мама робитимете звіт, скільки вже зібрано.

Закликаємо вас приєднатись і придбати найхаризматичнішу сумку із важливою місією !

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version