Skip to content

Окупанти викрали заступника мера Енергодара: тисячі мешканців вийшли на мітинг

Алина Рудич

Окупанти викрали заступника мера Енергодара - новости Днепра

Окупанти, які не домоглися  від міської влади жодної співпраці, пішли на відверті злочинні дії. Викрадено першого заступника міського голови Енергодара Івана Самойдюка, повідомляє «Наше місто» з посиланням на АМУ.

«В якому він перебуває стані, нам не відомо! На зв’язок не виходить зі вчорашнього дня. А сьогодні ми отримали підтверджену інформацію про те, що його цинічно викрадено!

Окупанти  також розпочали фізичний, психологічний тиск на активних в своїй публічній діяльності мешканців Енергодара. Продовжують розшукувати тих енергодарців, в принциповій позиції яких вбачають для себе загрозу.

Просимо депутатів, активістів та публічних енергодарців зараз зберігати максимальну обережність. Не відповідайте на незнайомі телефони, не розповідайте нікому про своє фактичне місцезнаходження. 

А всіх громадян просимо зараз максимально об’єднатися, підтримати Енергодар, який був і залишиться Україною!», — йдеться в зверненні Асоціації міст Україні.

О 14:00 біля будівді розпочався мітинг з вимогою звільнити заступника мера. Всіх небайдужих мешканців запрошують доєднатись та висовити свою громадянську позицію.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: