Skip to content

На Дніпропетровщині знизився рівень злочинності: ситуація в регіоні на ранок 18 березня

София Танченко

На Дніпропетровщині знизився рівень злочинності - новини Дніпра

В Україні триває 23 доба жортсокого протистояння російським окупантам. Під час брифінгу заступник начальника ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс повідомив, що в нашому регіоні ситуація одна з накращих і найспокійніших, повідомляє “Наше місто”.

На Дніпропетровщині знизився рівень злочинності - новини Дніпра

На території Дніпропетровщини ми відмічаємо досить низький рівень злочинності, що дуже добре і дуже приємно. Фактично у 8 разів знизилася кількість тяжких та особливо тяжких злочинів. Також ми відмічаємо, що кількість заяв та повідомлень про безпілотні літальні апарати, або мітки, або якісь сигнальні моменти – знизилася. За вчорашню добу маємо 6 таких повідомлень: 4 про БПЛА, 1 – про мітки, 1 – про якийсь маячок у вікні. Всі 6 відпрацьовано і жодний факт не підтвердився. В основному, ті повідомлення, які були про БПЛА, це супутники Старлінк, які бачили люди і приймали за безпілотні літальні апарати, — розповів Богоніс.

Також він додав, що люди навчилися жити в таких реаліях. Психологічний стан громадян на сьогоднішній день покращився, паніка пропала. Люди приступили до роботи.

Поліція працює в посиленому режимі. Весь особовий склад на вулицях. Криміногенна і соціальна ситуація в нашій області вважається хорошою. Кожного дня перевіряємо від 500 до 600 повідомлень про ДРГ. Десь 1-1,5% дійсно підтверджується. Ті особи, які затримуються, вони передаються в СБУ, — зазначив поліцейський.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: