Skip to content

Ворог збирає резервістів, строковиків та сирійських найманців, щоб кинути їх у пекло, — Зеленський

София Танченко

Ворог збирає резервістів, строковиків та сирійських найманців, щоб кинути їх у пекло, - Зеленський

В Україні війна проти російських окупантів триває вже 16-й день. Ворог несе великі втрати. Президент України записав чергове звернення, повідомляє «Наше місто».

Основні тези зі звернення

▪️Ми боремось за свободу вже 16 днів — це вчетверо довше, аніж на те очікував ворог.

▪️Стратегічного перелому ми вже досягли, ми вже йдемо до нашої мети та перемоги.

▪️Це Вітчизняна війна. Ворог збирає по всій Росії резервістів, строковиків та сирійських найманців, щоб кинути їх у пекло війни.

▪️Чернігів залишився без води. Через постійні обстріли в частинах Сумської, Київської і Донецької областей немає електрики, тепла, газу і води. Це гуманітарна катастрофа.

▪️Бомбардування України продовжується, отже санкційних пакетів проти Росії НЕ достатньо. Росія повинна платити за цю страшну війну щоденно.

▪️Треба, щоб рішення політиків співпадали з настроєм європейських народів. Ми ж знаємо цей настрій. В різних країнах цифри неоднакові, але щонайменше 60 відсотків «за».

▪️Рішення вчорашньої зустрічі лідерів ЄС тепер виходить на рівень Єврокомісії.

▪️Наші урядовці сьогодні організували 12-ть гуманітарних коридорів.

Вантажі з харчами, водою та ліками вже в дорозі. Ізюм, Енергодар, Волноваха, Пологи, Буча, Гостомель, Бородянка, Андріївка, Козаровичі, Микуличі, Макарів і звичайно Маріуполь.

▪️Якщо ж окупанти знову стрілятимуть і зриватимуть порятунок людей, зрештою вони отримають таку відповідь світу, що вже й самі потребуватимуть гуманітарних коридорів.

▪️Наші урядовці роблять усе, щоб на всій території країни було паливо, продукти, медикаменти та усі товари, які необхідні людям. Бензин, дизель та усе інше – завозиться.

▪️На всій нашій землі, що б там не було, маємо цієї весни, як і будь-якої весни, зробити повноцінну посівну кампанію. Настільки, наскільки це можливо. Бо це – про життя, мрії, майбутнє. А отже, і про нашу перемогу.

Категория: Видео, Война, Новости Днепра, Новости политики Днепра, Украина

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: