Skip to content

Наша вдячність — безмежна: Зеленський відзначив державними нагородами 96 захисників України

Алина Рудич

Наша вдячність - безмежна: Зеленський нагородив державними нагородами 96 захисників України

Президент України Володимир Зеленський під час чергового звернення до українців повідомив, що нагородив державними нагородами 96 захисників України. Деякі з них отримали Орден Богдана Хмельницького , повідомляє «Наше місто«.

Так, Орден Богдана Хмельницького 2 ступеню отримав майор Сак Олександр Олександрович, який вступив у бій з батальонною тактичною групою ворога і переміг, завдяки раціональному підходу до ведення бою та нестандартній тактиці.

Нагороду також отримав капітан Селівакін Ростислав Олександрович — командир механізованого батальону, який успішно боровся з переважаючими силами противника, звільняючи українські міста і села на Сумщині.

Орденом Богдана Хмельницького 3 ступеню нагороджено лейтенанта Лозового Ігоря Сергійовича. Діючи у складі групи, він зупинив колону ворожої техніки у кількості близько 150 одиниць, яка рухалась у напрямку Житомир-Київ.

Лейтенат Потуремець Віталій Вікторович у бою проявив зразкову мужність та холоднокровність, знищуючи колону техніки противника поблизу м. Київ. Був поранений.

Нагороджується Орденом «За мужність» 3 ступеню сержант, командир автомобільного взводу Борелюк Валентин Вікторович. Завдяки його хоробрим діям та особистій рішучості, танковий підрозділ вчасно отримав пальне і вийшов з оточення, дорогою знищуючи ворога.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: