Skip to content

Вакарчук сказав дніпрянам і всій Україні: «Все буде добре»

Вакарчук сказав дніпрянам і всій Україні: "Все буде добре" - новости Днепра

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук відвідав Дніпро, щоб підтримати бійців та жителів міста. Про це повідомляє журналіст «Наше Місто. Афиша Днепра».

«Перш за все я хочу подякувати всім людям, всім українцям, які сьогодні захищають нашу державу. Я тут не як офіційна особа, я музыкант я патріот. Я дуже люблю свою країну і я бачу як всі, кого я зустрічаю кожного дня, люблять її.
Ми повернулися з Харкова, там йде справжня війна. Не тільки кадри з центральної площі, не тільки розбомблене приміщення ОДА, не тільки будинок поліція, не тільки мерія, але і звичайні побутові речі: світлофори, на землі тролейбусні дроти, житлові будинки, купа каміння. Кому це все треба? Хіба Україна хотіла колись нападати і зробити комусь зло?»

Святослав Вакарчук висловив своє захоплення єдністю людей України.


«Впевнений, що той і ті, в чиїх безумних головах з’явився план «покарати Україну», будуть дорого за це відповідати і я вражений, які українці впевнені і згуртовані! На кожному блокпості чоловіки зі зброєю, які готові захищати, всі на своєму місті: жінки, які роблять коктейлі молотова, хтось, як ви чи я , перед камерами, хтось робить щось для оборони, або сидить за штурвалом літака – наш Привид!
Ці речі народжують українську націю! І я особисто це не казав ще журналістам».

Співак впевнений, що зараз в нашої країни є шанс отримати майбутнє.


«Як людина, яка любить історію, я стверджую, що це вперше за 300 років у нас з’явився шанс нарешті отримати власне українське майбутнє. Я не перебільшую значення цього моменту, ми маємо усвідомлювати, що ці страшні нищення і пониивіряння, які випали на нашу долю, є великим випробуванням. Але якщо ми пройдемо його, наші діти і внуки будуть нам до кінця життя вдячні, що ми залишимо їм нову сильну європейську Україну! Все буде добре!»

Категория: Афиша, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: