Skip to content

У Дніпрі відкриється арт-салон

У Дніпрі відкриється арт-салон

15 вересня о 10:30 в інформаційному центрі «Наше Місто» за адресою вул. Старокозацька, 58 (2 поверх) пройшла прес-конференція на тему «У Дніпрі відкриється арт-салон»

Надія Басіч, PR-менеджер салону «Арт Квартира»:

«30 вересня у Дніпрі відкриється мистецький салон «Арт Квартира». Салон поєднає у собі декілька напрямків: театр, музику, образотворче мистецтво, літературу, розвиток особистості та відпочинок.
Він передаватиме дух європейських мистецьких салонів XVII століття, де збиралися поважні, інтелігентні люди, вели цікаві розмови, давали театральні вистави, проводили бали.

Арт Квартира відкриє свої двері для тих, хто хоче отримувати нові емоції, обмінюватися ідеями та ділитися досвідом, створювати нове та розвивати творчі здібності.

Найбільш прославлені салони групувалися навколо видатної жінки, вона зазвичай відрізнялася дотепністю, талантом та красою. Така натхненниця у салону під дахом Арт Центру «Квартира» теж є. Чарівна Юлія Сосєдка. Відомий у місті банкір, мати-героїня, благодійник і дуже творча людина. Юлія багато років грала в театрі, пише картини, розбирається в музиці та мистецтві.
За новинами та анонсами слідкуйте на нашій сторінці у фейсбук — https://www.facebook.com/Artcenterkvartira «

Категория: Новости Днепра, Пресс-центр

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: