Skip to content

У Перещепиному фінішує модернізація шкільного стадіону

У Перещепиному фінішує модернізація шкільного стадіону

У Перещепиному завершують оновлення стадіону опорної школи. Там облаштували сучасне футбольне поле зі штучним покриттям. Його «окреслюють» безпечні бігові доріжки. Поруч – ігрові майданчики. На фініші – роботи у секторах для уроків із допризовної підготовки. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Осучаснюємо спортивні арени у різних куточках області. Робимо їх зручними та безпечними. Такі умови створюємо і для 830 учнів Перещепинської опорної школи. На оновленому стадіоні вони займатимуться фізкультурою та спортом із задоволенням», –  зазначив Валентин Резніченко.

Стадіон опорної школи Перещепиного давно потребував осучаснення. За півстоліття там все почало ламатися та розвалюватися, каже директорка закладу Таїса Малиновська. Від бігових доріжок залишалося саме найменування. Учні згадують, у футбол ганяли просто по пилюці, а через купини травмувалися.

У Перещепиному фінішує модернізація шкільного стадіону

Роботи з модернізації стадіону стартували за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

  «Дуже зраділи, коли потрапили до президентського проєкту. Це буде просто щастя для дітей займатися фізкультурою та у спортивних секціях на такому чудовому стадіоні», – підкреслила Таїса Малиновська.

Шкільний стадіон вже «хизується» новеньким яскраво-зеленим футбольним полем. Навколо нього – бігові доріжки із нетравматичним покриттям. Поруч – майданчики для гри у баскетбол, волейбол, теніс.

У Перещепиному фінішує модернізація шкільного стадіону

«Стадіон не впізнати. Тепер дуже зручно буде займатися фізкультурою, – сказав учень 11 класу Сергій Родуман. – Полюбляю баскетбол, а ще – бігати. Обов’язково приходитиму сюди й після уроків».

Нині підрядники завершують роботи на майданчику поруч. Там облаштовують сектори для проведення уроків із допризовної підготовки. Буде смуга перешкод, «лабіринт».

У Перещепиному фінішує модернізація шкільного стадіону

«Новий стадіон стимулюватиме дітей займатися спортом. Очікуємо набагато кращі результати на уроках. Головне – учням буде зручно, комфортно, безпечно. А додаткова рухова активність – це здоров’я», – наголосив учитель Костянтин Чорний.

У Перещепинській опорній школі – понад 830 учнів.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: