Skip to content

У Дніпрі оновлюють 60-річну школу з дитсадком

Оновлюють 60-річну школу з дитсадком - новости Днепра

У розпалі реконструкція дніпровської школи №104. Підрядники вже завершують роботи на другому поверсі. Та осучаснюють кабінети й дитсадок на першому. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Діти – наше майбутнє. Для них втілюємо в області найважливіші проєкти. Будуємо дитсадки, відновлюємо стадіони, реконструюємо школи. Зокрема, робота кипить у 60-річній школі №104 в Дніпрі», – сказав Валентин Резніченко.

Школу №104 ремонтують за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Вперше за понад півстоліття оновлюють усе – від внутрішніх комунікацій до стін та стелі у кабінетах і коридорах.

«Школа дуже довго чекала на таке відновлення, – сказала директорка школи №104 Світлана Ярошенко. – Стара система опалення погано прогрівала кабінети – діти мерзли. Тепер її повністю замінили. Як і систему каналізації. Зробили пожежну сигналізацію – її раніше не було взагалі. Усі в захваті від ремонту».

А ще, каже Світлана Ярошенко, подбали про дітей з інвалідністю. Вхід до школи обладнали пандусами. Вони з підігрівом – аби не намерзав лід узимку.

У розпалі внутрішні роботи. На другому поверсі підрядники вже відремонтували усі кабінети. Їх зробили різнокольоровими та яскравими.

«Другий поверх майже готовий.  За пару днів завершуємо встановлювати двері у класах – та будемо наводити лад. Основні роботи виконуємо на першому поверсі», – розповіла представниця субпідрядної організації Наталя Семелет.

Там осучаснюють навчальні кабінети та приміщення дитсадку – ігрову, спальню й роздягальню, додала субпідрядниця.  Шпаклюють стіни, укладають гіпсокартон і кахлі. Паралельно працюють  електрики та сантехніки.

«Звістку про ремонт зустріли з великим ентузіазмом. Давно потребували оновлення і коридори, і спортивна зала. Були дуже проблемні підлога і стеля, особливо у дитсадку», – поділилася мама шестикласниці Людмила Молчанова.

У школі №104 – 125 учнів. Ще 40 дітей – вихованці дошкільного підрозділу.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: