Skip to content

Дніпрянам пропонують цікаве дозвілля для дітей: де і коли

Спорт, розваги, активності заради міцної сім’ї і здоров’я майбутніх поколінь. У Дніпрі ГО «Майбутнє за нами. Дніпро» спільно з міською радою підготували цікаву та змістовну програму для дітей по місту Дніпро.

«Громадська організація «Майбутнє за нами. Дніпро» сама креативна, що існує у нашому місті. Зараз той самий час, в якому вже все є,  наприклад телефони, комп’ютери або інша техніка. До речі, на них ми витрачаємо майже увесь свій  вільний час. Замість того, щоб вийти прогулятися на вулицю, поговорити з друзями ми сидимо вдома в соціальних мережах. Ми рідко відвідуємо театри, майже не цікавимося балетом та оперою, все меньше дітей батьки віддають у професійний спорт, рідше захоплюємось поезією, бо часи змінюються і мистецтво серед молодих людей не є актуальним», — каже Зозуля Ірина, голова ГО «Майбутнє за нами. Дніпро»

Значана частина підлітків не прагне ходити до школи і говорить, що ненавидить її. У більшості випадків лише, тому що навчання відволікає нас від улюблених занять.  Світовий досвід показує, що фізична культура, спорт, мистецтво, мають універсальну здатність в комплексі вирішувати проблеми підвищення рівня здоров´я і формування здорового, морально-психологічного клімату дома, у школі та у суспільстві в цілому, зазначають організатори.

» Ми дорослі, повинні допомагати дітям та молоді ставати краще, та свої приміром, показувати, що активна життєва позиція, заняття спортом та мистецтвом, здоровий спосіб життя – це шлях до майбутнього нашої Батьківщини.  Протягом цього та наступного тижня ми будемо їздити по всіх школах Новокодацького району (94, 103, 72, 88 ,141, 96). У липні ми організуємо велику вечірку — пінапати. Будемо танцювати обливатись водою та гратись піною. Буде також багато інших локацій, мастер классы, фотобудка та багато солодощівКрім того ми запускаємо бесплатный показ кіно та мультиків. Їх можно побачити по адресам: вул. Кондратюка, Аверина, Івана Мазепи, озеро Відродження в Діївці, в Таромском  за іншими адресами можна слідкувати на сторінці у Faccebook ГО «Майбутнє за нами. Дніпро»  «, — каже Ірина.

Ярослав Соколов, член правління організації зазначив, що у організаторів мета згуртувати разом велику кількість дітей та молоді, та залучити їх до здорового способу життя.

«Дорослим нагадати та навчити, як можливо проводити час разом з родиною, весело та позитивно без великих кількості грошей, а саме головне, без гаджетів. Довести дітям та батькам, що знайомитись з друзями можливо і в реальному житті, а не тільки у соціальних мережах. Тому днями у школі 106 стартувала наша програма майстер класів, квестів  та інших активностей. Одночасно ми розважали 84 дитини. Ми займалися стреч-артом, якщо простіше то на дошку, на яку накручені саморізи натягували нитки. В нас запланована велика кількість заходів для людей та дітей любого віку, тому обов’язково слідкуйте на нашими анонсами», — сказав він.

«Цей проєкт направлений на фізичне, культурне, та патріотичне виховання, інтелектуальне мислення, навчає як потрібно ставитись один до одного, об’єднує покоління, заняття мистецтвом, активування їхнього творчого потенціалу проведення часу без гаджетів. Проєкт формує такі цінності як сім’я, праця, творчість, друзі, відповідальність, чесність, вихованість, тому Дніпровська міська рада буде підтримувати такі проекти», — сказав Торопов АндрійЮ представник управління внутрішньої політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: