Skip to content

У Дніпрі оперативно ліквідували наслідки негоди (Фото)

Алина Рудич

оперативно ліквідували наслідки негоди

У Дніпрі в період із 31 травня по 2 червня випала майже двомісячна норма опадів. Всі комунальні служби міста понаднормово працювали над ліквідацію наслідків негоди. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Так, з 1 по 4 червня на річці Гнилокіш щоденно працювали 6 бригад та 32 одиниці техніки. Також, до відкачки води з АНД району долучились й співробітники ДСНС. Крім того, проводилась відкачка озера у парку Глоби та аварійна очистка решіток дощоприймачів від нанесеного водою опалого листя та сміття в усіх районах міста.

Наслідками стихійної негоди також стали випадки падіння дерев та великих гілок. Над ліквідацією таких ситуацій працювали 6 бригад. Першочергово реагували на звернення громадян на гарячу лінію та до контакт-центру Дніпровської міської ради, а також на приписи Патрульної поліції та інспекції з питань благоустрою.

Не оминула стихія й мережі зовнішнього освітлення — обірвані лінії, впала опора та залиті шафи зовнішнього освітлення. Ліквідацією займались 10 бригад із залучення спеціальної техніки.

Відновили 8 поривів, перетягнули 280 метрів самонесучого ізольованого проводу, встановили 1 нову опору та виконали ремонтні роботи у 6 шафах.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: