Skip to content

Дмитрий Ярош: Борис Филатов болеет Днепром, я знаю это

Дмитрий Ярош: Борис Филатов болеет Днепром, я знаю это

Командир УДА, экс-лидер «Правого сектора» Дмитрий Ярош на своей странице в Фейсбук прокомментировал нынешнюю избирательную кампанию. В частности, отметил, что не поддерживает выбор своих друзей, которые решили стать «агентами украинцев» в «партии власти». Поскольку считает, что «зелена партія влади» без реальної влади в руках, є деструктивним партійно-олігархічним об’єднанням, яка успішно використовується Кремлем для регулярних спроб знищення української державності», передает корреспондент «Наше Місто».

Также Дмитрий Ярош в своей публикации написал и о мэре Днепра Борисе Филатове, которого всячески поддерживает.

«Борис — мій Друг. Борис Альбертович, геть, не ідеальна людина, але «хто з нас не без гріха». Філатов- росіянин за національністю, але українським патріотом, що в умовах Війни з Росією є величезним плюсом… «Вати» в голові Альбертовича з кожним роком менше, але, все ж, вона ще трохи присутня… (Це я його підколюю).

А ще Борис Філатов, на моє глибоке переконання, хворіє Дніпром, є класним комунікабельним мером, що за п’ять років війни у кращий бік змінив своє рідне місто (згадайте Дніпро декілька років тому — воно ж було вбите).

А ще Борис Філатов — Патріот України: не на словах, а на ділі, який ніколи не допустить сепаратизму та колаборації, а отже війни, в його рідному Місті. Я знаю це!

Отже, я про що… Я про Дніпро, який був, є і буде Форпостом Державності України. Я про Дніпро, яке ми всі, разом, маємо відстояти як від зовнішньої агресії, так і від спроб перетворити його на поневолену олігархами «зелену» територію.

Впевнений, що так все і станеться.

Дніпро, як велична частина України, переможе. І Украінці, по всій території нашої Держави, дадуть відсіч московській навалі.

А якщо, черговий раз, на «демократичних виборах», Україну принизять і змусять бути покірною рабинею закордонних панів, що ж… бойовий досвід у нас є. Добровольці знову підуть у бій… До цього ми завжди готові!

І зброя у нас доглянута і почищена.

Слава Нації!

Смерть ворогам!», — написал Дмитрий Ярош.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: