Skip to content

У Дніпрі відбудеться турнір з міні-футболу серед студентів, котрі мешкають у гуртожитках

Евгентий Гольдман

Евгентий Гольдман

21, 22 та 24 вересня в Дніпрі відбудеться турнір з міні-футболу серед студентської молоді, котра мешкає в гуртожитках. Ігри проходитимуть у Дніпрі за підтримки мера Бориса Філатова та депутатів Дніпровської міської ради Григорія Гельфера, Артема Павлова, Олега Тупиці та Юлії Дмитрової відповідно до Комплексної програми розвитку молодіжної політики та національно-патріотичного виховання молоді на 2017-2021 роки.  

«Вже другий рік поспіль ми проводимо цей турнір у нашому місті. Депутати виділили відповідний ресурс для призового фонду. Якщо минулого року команди змагалися за грошову винагороду, то цього року ми вирішили змінити підхід. Жодна команда не залишиться без подарунків. А за призові місця переможці отримають спортивне спорядження для облаштування своїх гуртожитків. Також завдяки підтримці програми «Культурна столиця» в якості подарунків учасники турніру отримають  безкоштовні квитки на культурно-масові заходи – «Ліга сміху», музичний фестиваль «Jazz Fest», вистави театрів «Крик», «Віримо»», — розповів депутат Дніпровської міської ради VII скликання Артем Павлов.

Депутат міської ради Олег Тупиця додав, що через карантин студенти засиділися та з нетерпінням чекають на цей турнір. 

«У такий спосіб міська влада так чи інакше взаємодіє зі студентами нашого міста.  Оскільки гуртожитки є державною власністю, то облаштовувати їх напряму ми просто не маємо права, адже це різні форми власності. А завдяки таким заходам, які відбуваються в нашому місті, ми зможемо допомогти  студентам в облаштуванні гуртожитків та місць їхнього дозвілля», — пояснив Олег Тупиця.

Зі свого боку начальник відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР Сергій Луденський зазначив, що  команди мають складатися зі студентів, які мешкають у гуртожитку. Допускається участь лише двох легіонерів, котрі не є мешканцями гуртожитку, але навчаються у ВНЗ.

«Окремо слід звернутися до груп підтримки. Приходьте та вболівайте не тільки за свою команду, але й за всіх гравців турніру. Найактивніша та найяскравіша група підтримки отримає подарунок- торт із брендованим написом», — зауважив Сергій Луденський.

Ігри проходитимуть на спортивних майданчиках шкіл № 76, № 130, та №71. Фінальні матчі заплановано провести на полі КЗО СЗШ № 10. 

«Місця проведення футбольних матчів вже визначено, дати також. Тож закликаємо студентів реєструвати свої команди та активно брати участь у турнірі.  Депутатський корпус зацікавлений у тому, щоб наша молодь розвивалася. Давайте проведемо цей турнір так, щоб про нас заговорили по всій державі», — сказала  депутатка Дніпровської міської ради Юлія Дмитрова.

Реєстрація команд розпочалася та триватиме до 18 вересня 2020 року. Гугл-форму можна знайти на сторінках управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР у соціальних мережах або у старости гуртожитку.  Також можна звертатися до голови студентського самоврядування закладу вищої освіти.

Категория: Архив, Новости Днепра, Спорт

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: