Skip to content

Украина поздравляет Днепр

Украина поздравляет Днепр. Новости Днепра

В этом году Днепр отмечает свою 244-ю годовщину. В связи с эти известные украинцы решили поздравить город и его жителей с этим праздником.

Андрій РАЙКОВИЧ, міський голова Кропивницького.

Украина поздравляет Днепр. Новости Днепра

Шановні дніпряни! Дорогі сусіди!
Із центру України, з Кропивницького, щиро вітаю вас із Днем міста! Нас єднає могутній Дніпро-Славутич. Професійні, творчі, енергійні люди. Нові комфортні дніпровські тролейбуси і автобуси отримали прописку у нашому місті. Ми єдині з вами у прагненні розвитку, прогресу, справедливості і зміцненні ролі громад у житті нашої держави. Щиро зичу вам миру, добра і перемог! У мене до вас пропозиція — давайте дружити містами!
Зі святом! Будьте здорові!

Украина поздравляет Днепр. Новости Днепра

Дніпро – це велике, динамічне та жваве місто. У Дніпрі найдовша в Європі набережна та найдовший житловий будинок України. Дніпро – це місто справжніх професіоналів. Недарма його називають космічною столицею України. І це ще не говорячи про машинобудування та металургію.

Каховка вітає жителів та мера Дніпра Бориса Філатова з Днем міста! Бажає, щоб з кожним роком Дніпро розквітало і ставало ще потужнішим, ще гарнішим, ще сучаснішим. Ми віримо, що саме з командою партії «Пропозиція» це стане реальністю. Миру вам, благополуччя і злагоди, шановні дніпряни!
З днем народження, Дніпро! З повагою Каховський міський голова Андрій ДЯЧЕНКО.

Богдан БЕНЮК, актер театра и кино, народный артист Украины, живет в Киеве.

Украина поздравляет Днепр. Новости Днепра

Я много раз бывал в Днепре на гастролях. В очередной раз приехал сюда в конце августа с презентацией фильма «Східняк» и увидел, что город очень активно строится и благоустраивается. Причем это происходит не только на главном проспекте, но и на маленьких улицах. Укладывается новый асфальт, плитка, тротуары приобретают современный вид. Думаю, что дело не только в выборах, ведь средства на то, чтобы проводить благоустройство, где-то нужно находить. Значит, целенаправленная работа городских властей ведется круглый год. Заметил также, что происходит реставрация домов, многие из которых были построены еще в XIX веке, и это не может не радовать. Некоторые из них еще ждут своей очереди, наверняка у них есть горе-хозяева, которые ничего с ними не делают. А вот когда они станут собственностью города, думаю, обязательно будут приведены в порядок. Поздравляю жителей Днепра с праздником и желаю, чтобы позитивные изменения у вас продолжались!

Святослав КОНДРАТИВ, скрипач-виртуоз, живет во Львове.

Украина поздравляет Днепр. Новости Днепра

С Днепром у меня связано много личных сантиментов. Люблю этот город как-то по-особенному, наверное, во многом благодаря прекрасной величественной реке. У меня здесь много друзей, коллег, мой концертный директор Людмила Шорошева из Днепра. В последние годы замечаю приятную для меня тенденцию — город меняется к лучшему. Когда мы были здесь в последний раз в августе, нас поразил деловой квартал в центре. Он выглядит очень современно и по-европейски. И это замечательно, потому что, сколько бы мы ни путешествовали, большую часть времени проводим в родных городах. Хочу пожелать днепрянам накануне Дня города, чтобы они любили Днепр и заботились о нем. Желаю получать как можно больше ярких эмоций, которые я с удовольствием буду дарить им на своих концертах!

Яна ЗІНКЕВИЧ, народний депутат України, командир батальйону «Госпітальєри».

Украина поздравляет Днепр. Новости Днепра

Я по праву вважаю Дніпро своїм рідним містом, бо саме з ним пов’язана дуже важлива частина мого життя — фронтова і волонтерська діяльність. І сьогодні тут продовжує базуватися та активно працювати наш батальйон «Госпітальєри», роботі якого завжди активно сприяла місцева влада. Я вдячна долі за те, що маю у цьому прекрасному місті багато однодумців, друзів, колег, бойових побратимів. І, вітаючи дніпрян з днем народження рідного міста, щиро бажаю всім нам перемоги, бути сильними і пильними заради України, заради щастя та благополуччя кожної родини.

Лана ВЄТРОВА, керівник Національного реєстру рекордів.

Украина поздравляет Днепр. Новости Днепра

Дніпро – унікальне за своєю суттю. Воно продовжує вражати ініціативністю та досягненнями. І рекорди, які ми постійно тут реєструємо, – пряме цьому підтвердження. За їхньою кількістю й цього року ваш прекрасний мегаполіс увійшов у трійку лідерів обласних міст. Дніпряни вже впевнено наближаються до сотні національних рекордів, якими пишається Україна. У День міста до цифри 94 добавиться ще декілька. Радує те, що всі рекорди різнопланові, а у такій найпрестижнішій і найскладнішій категорії, як «Наука і техніка», — вам практично немає рівних.

Добре, що така кропітка робота триває регулярно, а не лише під вибори, як це, на жаль, практикують у країні, а ініціаторами досягнень є і городяни, і місцева влада. Таке органічне поєднання дає відмінні результати. Тому завжди з великим задоволенням буваю на заходах у Дніпрі, отримую від побаченого справжню насолоду, щиро радію за ваші успіхи.

Важливо, що ініціативи городян дуже активно підтримує мер Борис Філатов, який і сам докладає всіх зусиль для розвитку та іміджу Дніпра. Імідж – це надзвичайно важлива інвестиція у розвиток міста, яке я з великою повагою і від усього серця вітаю з днем народження.

Борис КУТОВИЙ, ветеран бойових дій на сході України, письменник, журналіст, офіцер Командування ООС Збройних сил України.

Украина поздравляет Днепр. Новости Днепра

Мені пощастило народитися у чудовому місті, яке розкинулося по обидва береги Дніпра. Славному, героїчному, мужньому. Пишаюся тим, що я дніпрянин і буду ним завжди, де б не знаходився, якими б справами та завданнями не займався, над чим би не працював.

У своїх книжках я пишу про те, що кожна добра справа, навіть найменша, слугує торжеству правди, яку ніколи не переможе кривда. Тож давайте сьогодні, не відкладаючи на завтра, думати і чинити по-доброму, щоб оживала та грала всіма кольорами радості правда в наших серцях.

Дорогі мої земляки, дніпряни! Вклоняюся вам за добрі справи, мужність, героїзм, небайдужість, любов до нашого спільного дому – Дніпра. Процвітання йому і кожному з вас!

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: