Skip to content

Безвідсоткові кредити: у чому переваги?

Евгентий Гольдман

Евгентий Гольдман

Сучасний фінансовий ринок України багатий на різноманітні кредитні продукти. Найбільш затребуваними послугами серед споживачів є позики, оскільки вони дають можливість вирішити безліч матеріальних питань.

Особливо популярні зараз безвідсоткові кредити, адже користуватися коштами фінустанов без переплат — це досить приваблива перспектива. В чому ж полягають особливості та переваги позик під 0%?

Основні характерні риси

На сьогоднішній день в Україні безвідсоткові кредити надають переважно банки та мікрофінансові організації. Банківські установи пропонують їх здебільшого клієнтам, яких вже обслуговують. Причому на придбання квартир чи автомобілів нульові позики не передбачені,, лише для споживчих потреб. А їх, за статистикою, найчастіше оформляють при купівлі побутової техніки.

Магазини із задоволенням використовують партнерські програми розстрочки з метою збільшення обсягу продажів. А населенню вигідно купувати дорогі товари без переплат.

Важливою умовою для отримання банківських позик є чистота кредитної історії та платоспроможність клієнта.

МФО пропонують такі послуги здебільшого в Мережі. Щоб взяти кредит онлайн, не потрібно навіть виходити з дому. Для його оформлення достатньо вказати дані паспорту та ідентифікаційного коду, а сама процедура займає лічені хвилини.

Основна мета мікрофінансових компаній — залучити якомога більше споживачів та ефективно конкурувати на ринку. Тому безвідсоткові позики передбачені для нових клієнтів, які в перспективі можуть стати постійними.

Такі пропозиції зазвичай надаються в рамках програм лояльності. В МФО доступні кошти в невеликому розмірі, переважно до 5-7 тис. гривень, на строк до 30 днів. Деякі компанії видають позики до 12-15 тис. гривень з можливістю продовжити дію договору.

Переваги безвідсоткових кредитів

Окрім того, що такий вид позики дозволяє користуватись грошима без переплат, в мікрофінансових організаціях він має ще низку вагомих переваг.

Серед них можна виділити наступні:

  • швидкість прийняття рішення про видачу коштів;
  • схвалення більшості запитів та низький відсоток відмов;
  • оформлення вимагає мінімум документів (паспорт та ІПН);
  • можливість отримання та погашення кредиту в онлайн-режимі;
  • доступність опції пролонгації договору без нарахування штрафних санкцій.

Безвідсоткові мікропозики не потребують надання довідок про доходи, застави та поручительства третіх осіб. Скористатись ними можуть люди без офіційного працевлаштування, безробітні, жінки в декреті, пенсіонери, студенти та навіть особи з негативною кредитною історією. Остання категорія позичальників може покращити свою хроніку та вийти з чорного списку Бюро кредитних історій. Для цього необхідно лиш своєчасно вносити платежі по зобов’язанням перед МФО. Надалі таким споживачам будуть доступні навіть банківські позики в більшому розмірі.

Безвідсоткові кредити: у чому переваги?

Кредит онлайн під 0 відсотків дає можливість швидко та вигідно вирішити нагальні питання матеріального характеру! Користуйтесь можливостями сучасних інтернет-сервісів! І нехай для вас вони будуть не лише допомогою, але і якісним фінансовим інструментом!

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра, Реклама

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: