Skip to content

У Дніпрі нагородили учасників АТО/ООС медалями «Захиснику Вітчизни»

Вера Белоусова

У Дніпрі нагородили учасників АТО/ООС медалями «Захиснику Вітчизни». Новости Днепра

Напередодні святкування Дня захисника України і Покрови Пресвятої Богородиці у Дніпровській міській раді відбувся урочистий захід, на якому нагородили 20 бійців – учасників АТО/ООС – пам’ятними медалями «Захиснику Вітчизни».

У Дніпрі нагородили учасників АТО/ООС медалями «Захиснику Вітчизни». Новости Днепра

«Для мене дуже велика честь знаходитися між вами – людьми у формі. Коли почались бойові дії, всі ми знаходилися хто на передовій, а хто в тилу. Сьогодні від мера Бориса Філатова та усієї Дніпровської міської ради хочу подякувати вам за те, що бороните свободу та незалежність України», – відзначив заступник міського голови Дніпра Едуард Підлубний.

Він також наголосив, що Дніпро – це форпост, який зупинив «російську весну». Зараз багато комунальних підприємств міської ради очолюють ветерани АТО. Так, ще у 2014 році вони стали на захист суверенітету держави, а, повернувшись до мирного життя, продовжили допомагати країні, працюючи у структурах муніципалітету.

У Дніпрі нагородили учасників АТО/ООС медалями «Захиснику Вітчизни». Новости Днепра

У свою чергу волонтерка, завідувачка кафедри економіки та регіональної економічної політики Національної академії державного управління при Президентові України Таїсія Крушельницька додала: «Усвідомлення великої війни прийшло у вересні 2014, коли я з допомогою приїхала в лікарню імені Мечникова – форпост військової медицини України. Нам вдалося вистояли завдяки дитячій молитві, нашій єдності та вашій мужності. Це нам дало сили тоді і це вселяє впевненість сьогодні, що ми всі разом здобудемо перемогу».

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: