Skip to content

Команда «Основа» готова застосувати свій досвід до управління країною і взяти на себе відповідальність за  розвиток України

Людмила Сергиенко

Людмила Сергиенко

Команда «Основа» готова застосувати свій досвід до управління країною і взяти на себе відповідальність за  розвиток України. Новости Днепра

Реалізація економічної програми партії спроможна вивести Україну з кризи і реально підвищити добробут усіх громадян країни.

Команда «Основа» готова застосувати свій досвід до управління країною і взяти на себе відповідальність за  розвиток України. Новости Днепра

25 січня Сергій Тарута подав до Центральної виборчої комісії всі необхідні документи для офіційної реєстрації його кандидатом на пост Президента України від політичної партії «ОСНОВА» на чергових виборах 31 березня 2019 року.

Рішення про висування Сергія Олексійовича кандидатом на пост Президента України було ухвалено на З’їзді політсили «ОСНОВА» 18 січня 2019 року в столиці України — місті Києві.

«Можу запевнити, у Президенти йду не тільки я, йдемо — Ми: амбітна команда професіоналів, команда переможців, які в партії «ОСНОВА» об’єднали ідеї щодо створення успішної та процвітаючої України. Це команда з управлінським досвідом, команда з бездоганною діловою репутацією, команда з серйозною економічною програмою. Перед нами стоять складні завдання. Їх не під силу вирішити одній людині, але їх під силу вирішити великому, сильному, працьовитому народові України», — заявив Сергій Тарута

«Національна ідея для України: мир, достаток, повага» — такі основні тези Програми партії  «ОСНОВА». А це :
—  відновлення територіальної цілісності;
— забезпечення безпеки і захист прав громадян;
—  забезпечення  зростання економіки країни.

Мирний план «Три Основи», Доктрина збалансованого розвитку «Україна-2030» та Програма «Принципи поваги і справедливості» .

Сергій Тарута відомий не тільки як лідер політичної партії «ОСНОВА», народний депутат України, але і як засновник громадських організацій «Міжнародний республіканський клуб» і «Український форум», співзасновник об’єднання «Українська Бізнес Ініціатива», а також засновник музею «Платар».

Народився Сергій Тарута в селищі Виноградне Донецької області в 1955 р Закінчив Жданівський металургійний інститут і Донецьку державну академію управління.  Трудовий шлях починав слюсарем мартенівського цеху меткомбінату «Азовсталь».  Потім протягом багатьох років його трудова діяльність була пов’язана з металургією.  В кінці 90-х років став виконавчим директором, згодом — головою ради директорів корпорації ІСД, яка під його керівництвом за 10 років зросла в найбільшу в Україні транснаціональну компанію.  У 2014 р Сергій Тарута очолював Донецьку облдержадміністрацію, раніше був депутатом Донецької обласної ради і членом Ради підприємців при Кабміні України.

« Нинішні події — це не привід  для святкувать, але колосальний об`єм роботи та відповідальності. Відповідальності  перед кожним громадянином України. Я впевнений, що основа багатства України – це її люди. Тому ми маємо направити наші  зусилля та ресурси країни на забезпечення безпеки громадян України, їх здоров’я, благополуччя, задоволення освітніх та культурних потреб українців. Команда партії «ОСНОВА» розробила детальний комплекс заходів, які забезпечать виконання заявлених нами цілей,  і у Сергія Олексійовича і у всіх нас, його команди ,  достатньо досвіду та знань аби впровадити їх у життя», — прокомментував  подію Олег Пахніц, голова Дніпропетровської обласної організації політичної партії «ОСНОВА».

Категория: Реклама

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: