Skip to content

Другий рівень небезпеки: у Дніпрі оголосили штормове попередження

Катерина Гаценко

Катерина Гаценко

Другий рівень небезпеки: у Дніпрі оголосили штормове попередження. Новости Днепра.

Другий рівень небезпеки: у Дніпрі оголосили штормове попередження. Новости Днепра.

Внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів у Дніпрі очікуються сильне погіршення погоди. У місті та області оголосили штормове попередження.  Про це кореспонденту “НМ” розповів голова Дніпропетровського регіонального центру гідрометеорології Василь Грінчак.

За словами Василя Грінчака, 16 березня не очікуються істотні опади, хоча в день буде йти дощ з мокрим снігом. В першій половині дня буде туман, місцями ожеледиця. Північно-західний вітер з переходом на південно-східний 5-10 м/c. Температура повітря в ночі від -2 до + 3, в день від – 2 до +7.

— 17 березня – хмарна погода та дощі. В ночі від 0 до + 5. В день +6 +11. Але вже 18 березня погода змінюється внаслідок впливу активних циклонів. Очікуються складні погодні умови, — запевнив метеоролог.

18 березня очікуються сильні опади, мокрий дощ із снігом, ожеледиця. Крім того, у місті прогнозують налипання мокрого снігу на дорогах. Вітер – південно-східний. Температура буде коливатися від — 7 до — 12. Пориви вітру — 15 -20 м/c. Протягом доби температура повітря від — 3 до +2.

19 березня – мокрий сніг з дощем. В день очікуються сильні опади. Температура протягом доби буде колииватися від — 4 до +1.

— Опади будуть змішанного характеру, хоча вже 19 березня може бути переважно сніг. Є різні оцінки, — розповів голова гідрометцентру.

20 березня очікується сніг вночі. Температура буде коливатися від -4 до -9 вночі, вдень – від 0 до – 5.

— Циклон буде функціонувати більш активно в Центральній, Західно-північній та  Західній частині Україні. Більш точну інформацію на 18 та 19 березня можна буде отримати вже завтра. Прогнози змінюються кожного дня. Циклон буде переважно у вигляді мокрого снігу і дощу. Погодні умови призведуть до порушення та ускладнення руху транспорту. Ми дали жовтий рівень небезпеки на 18 та 19 березня, — розповів Василь Грінчак.

Раніше “НМ” писав про погіршення погодніх умов у Дніпрі.

Журналісти “НМ” продовжать слідкувати за розвитком подіїї та інформувати про зміни дніпрян.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: