Skip to content

У Дніпрі привітали жінок із прийдешнім святом 8 Березня

Ростик Петровский

Ростик Петровский

У Дніпрі привітали жінок із святом 8 Березня. Новости Днепра

7 березня у Дніпровському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка вітали жінок із прийдешнім святом 8 Березня. На вході гостей зустрічав військовий оркестр, а ліцеїсти вручали квіти. Про це «НМ» дізналися у пресс-службі міськради Дніпра.

У Дніпрі привітали жінок із святом 8 Березня. Новости Днепра У Дніпрі привітали жінок із святом 8 Березня. Новости Днепра У залі зібралося близько 700 жінок, які забезпечують життєдіяльність міста: вчителі, лікарі, працівниці соціальних та комунальних служб. Для них влаштували святковий концерт, а деяких відзначили подяками міського голови та почесними грамотами Дніпровської міської ради.

«Сьогодні ми хочемо подякувати жінкам, сказати, що ми їх любимо та поважаємо, вручити їм квіти й подарунки. Жінки відіграють ключову роль у житті нашого міста. Серед працівників міської ради та комунальних органів близько 62% жінок. Хочу привітати всіх зі святом, побажати кохання та тепла, успіхів, досягнення всіх сімейних та кар’єрних цілей», – зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

У Дніпрі привітали жінок із святом 8 Березня. Новости Днепра У Дніпрі привітали жінок із святом 8 Березня. Новости Днепра У Дніпрі привітали жінок із святом 8 Березня. Новости Днепра

«Я чекала сьогоднішнього свята. Дуже дякую організаторам, бо, хоч погода не весняна, це свято додасть нам гарного настрою. А завтра святкуватиму в колі сім’ї, прийдуть діти та онуки вітати мене», – розповіла вчителька школи № 22 Наталія Михайличенко.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: