Skip to content

Сьогодні у Дніпрі розпочнеться засідання 29-ої чергової сесії міської ради (Онлайн трансляція)

Ростик Петровский

Ростик Петровский

у Дніпрі розпочнеться 29 сессія міськради. Новости Днепра

у Дніпрі розпочнеться 29 сессія міськради. Новости Днепра

Сьогодні, о 10:00 розпочнеться пряма трансляція засідання 29-ої чергової сесії міської ради VІІ скликання. Про це журналіст «НМ» дізнався в пресс-службі міськради.

Депутати розглядатимуть внесення змін до низки міських програм. Оновлення чекає на Програму «Безпечне місто» на 2016 – 2020 роки, Програму «Безпечна школа» на 2016 – 2020 роки, комплексну програму соціального захисту мешканців міста Дніпра на 2017 – 2021 рр.

Міські обранці також вирішать питання щодо надання згоди на передачу у комунальну власність територіальної громади Дніпра комунальних закладів охорони здоров’я Дніпропетровської обласної ради та їхнього майна.

А ще на розгляд подано затвердження протоколу засідання конкурсної комісії з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства для будівництва сміттєпереробного об’єкта й створення Комунального закладу соціального захисту Дніпровський центр підтримки ветеранів праці та громадян похилого віку «Милосердя». Депутати розглянуть і блок земельних питань.

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: