Skip to content

У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво (ФОТО)

Алина Стаменова

Алина Стаменова

Новости Днепра

Новости Днепра
25 грудня Дніпро в
перше офіційно відсвятувало Різдво за Григоріанським календарем. Про це повідомила прес-служба міської ради.

На центральній площі міста зібралися понад тисячу людей.

Святкування у Дніпрі розпочали о 15:00 із показу різдвяного мюзиклу «Симфонія Різдва». Тут також провели молитву за Україну та світ.  Організували і відеопривітання від діаспор із США, Канади та країн Європи. Також на площі влаштували збір подарунків для дітей учасників АТО й малечі з числа дітей-сиріт і переселенців.

Увечері дніпрян привітав міський голова Борис Філатов.

— Тут зібралися різні люди, різні конфесії. І ніколи такого не буде, щоб мер був до когось ближче, а до когось – навпаки. Наше місто – для всіх. Тож я всіх вас вітаю з цим світлим святом. Добрі християни, до якої конфесії вони б не належали, на якому  континенті вони б не жили, сьогодні в усьому світі відзначають Різдво. Бережи вас Господь! – сказав Борис Філатов.

Нагадаємо, що рік тому в місті відзначали Європейське Різдво, а восени цього року дніпряни разом відсвяткували традиційне для США та Канади свято — День подяки. 

Цього року в Україні католицьке Різдво стало офіційним святом і вихідним днем.

 У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра У Дніпрі відсвяткували католицьке Різдво. Новини Дніпра

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: