Skip to content

Жінок Дніпра запрошують на профогляди

Екатерина Матвеева

Екатерина Матвеева

Жінок Дніпра запрошують на профогляди. новости Днепр. свежие новости Днепра. Всеукраїнський день боротьби з раком молочної залози. рак молочной железы.

Завтра, 20 жовтня – Всеукраїнський день боротьби з раком молочної залози. Жінок Дніпропетровщини закликають подбати про своє здоров’я та пройти профогляди в амбулаторіях.

Вчасний візит до лікаря може врятувати життя. Дніпропетровська область долучається до Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози. Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я ДніпроОДА.

— Щодня лікарі області реєструють 3-4 нові випадки захворювання на рак молочної залози, один з яких – у занедбаній стадії

, – зазначили в департаменті охорони здоров’я ДніпроОДА. — Проте ми вкотре наголошуємо, що онкозахворювання – не вирок, а діагноз, який при вчасному виявленні та лікуванні можна здолати. Тому так важливо дбати про своє здоров’я, звертатися до медзакладу просто для профілактики, а не лише тоді, коли вже є явні симптоми. Закликаємо почати просто зараз – приходьте до своїх амбулаторій, обстежуйтесь, радьтеся з лікарями».

У профілактиці хвороби важливу роль грає й здоровий спосіб життя. У департаменті закликають займатися фізкультурою, вживати здорову їжу, відмовитися від алкоголю та паління, уникати стресів. Медики радять народжувати первістка не пізніше 28-30 років, а також природньо вигодовувати немовлят. За словами фахівців, важливо й вчасне звернення до жіночого лікаря, контроль за прийомом ліків, регулярне самообстеження.

Жінок Дніпра запрошують на профогляди. новости Днепр. свежие новости Днепра. Всеукраїнський день боротьби з раком молочної залози. рак молочной железы.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: