Skip to content

Дніпро співпрацюватиме з торговими палатами Іспанії та Сербії

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Сьогодні, 23 серпня, міський голова Дніпра Борис Філатов підписав меморандуми про співпрацю з торговими палатами Іспанії та Сербії. Мер уклав домовленості з президентом Іспано-української торгової палати для розвитку Михайлом Петруняком і головою Українсько-сербської ділової палати Мирославом Гочаком.

Підписання документів провели в рамках Форуму української молоді діаспори. Борис Філатов наголосив: потрібно підтримувати єдність всієї України та українців за кордоном.

-Важливо, що Форум української молоді діаспори проходить саме в нашому місті. Дніпро – це колиска української ідентичності, колиска нової політичної нації країни, – сказав Борис Філатов.

Підписання документів дасть змогу налагодити контакти між підприємцями, науковцями й освітянами Іспанії, Сербії та Дніпра. Йдеться про лобіювання інтересів міста в бізнесових колах і серед громадських організацій. Одним із пріоритетних напрямів може стати повернення до Дніпра та України інвесторів, які майже 10 років тому відмовилися від співпраці.

Укладені домовленості допоможуть залучити інвесторів для реалізації масштабних проектів у Дніпрі. Зокрема таких, як Індустріальний парк. Для обміну досвідом також планують проводити різні форуми та конференції.

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: