Skip to content

На авіафестиваль «Вільне небо» дніпряни зможуть дістатися автобусом

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

У День незалежності України, 24 серпня, майже 70 маршруток возитимуть людей на авіафестиваль «Вільне небо» – з Дніпра, Павлограда та Синельникового на аеродром Майське та у зворотному напрямку. Транспорт ходитиме до останнього пасажира, — повідомила радник голови ДніпроОДА Ольга Горб. 

Аеродром почне приймати гостей о 10:00. О цій порі вже будуть працювати дитячі майданчики та точки з вуличною їжею.  Об 11:00 концертну програму фестивалю відкриє павлоградський гурт «Ангажемент на вівторок».

Опівдні в небі розгорнеться масштабне авіашоу з понад 20 літаків і вертольотів з різних регіонів України. На легких, спортивних, гвинтових і реактивних машинах пілоти виконають фігури вищого пілотажу.  

Ризикнути підкорити небо зможуть і глядачі: в супроводі інструкторів  бажаючі зможуть прокотитися на літаку та стрибнути з парашутом.  Придбати квитки можна буде на аеродромі за попереднім записом. 

На авіафестиваль завітають і українські музичні колективи «Скрябін» і «Selfy», які розважатимуть гостей з 15:00 до 18:00.

Має запам’ятатися гостям фестивалю також величезний синьо-жовтий прапор, який розгорнуть у небі парашутисти. 

На авіасвято на аеродромі Майське запрошують усіх бажаючих – вхід вільний. Вартість проїзду в один бік – 30 гривень, для дітей до шести років та учасників АТО – безкоштовно.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: