Skip to content

Борис Філатов зустрівся з Послом Бразилії в Україні

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Сьогодні, 1 серпня, мер Дніпра Борис Філатов провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Бразилії в Україні Освальдо Біато Жуніором. Для амбасадора це перший офіційний візит до Дніпра. Протягом триденного перебування бразильського посла у Дніпрі відкриють Україно-бразильський центр і почесне консульство Федеративної республіки Бразилія.

Мер Дніпра запросив пана Біато Жуніора приєднатися до Світового конгресу українських молодіжних організацій, який відбудеться у Дніпрі з 22 по 24 серпня. У заході візьмуть участь близько 200 гостей з Європи, Австралії та США.

-У Бразилії мешкає одна з найбільших українських діаспор. Тож ми із задоволенням прийматимемо бразильську делегацію. Запрошую громадян Бразилії українського походження взяти участь у конгресі! – зазначив Борис Філатов.

Своєю чергою Освальдо Біато Жуніор відзначив пожвавлення у розвитку економіки України. Надзвичайний та Повноважний Посол Бразилії в Україні заявив: він має намір провести комплексне дослідження ринку.

-Ми хочемо розвивати нашу комерцію. І, думаю, Дніпро нам запропонує такі можливості. У вас є високотехнологічні підприємства, багато вишів. У Бразилії немає таких закладів, які спеціалізувалися б саме на науці. Ми розглядатимемо всі перспективи для співпраці. Одна з них – інвестиції, – запевнив Освальдо Біато Жуніор.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: