Site icon Наше Місто

Вагони-автомобілевози набувають популярність

Пасажири Придніпровської магістралі у січні-квітні 2017 року на 37% частіше стали користуватися послугою перевезення автомобілів спеціальними вагонами-автомобілевозами. Так, за цей час було транспортовано 2 038 легкових автомобілів.

Найпопулярнішим напрямком залізничних подорожей разом з автомобілем залишається львівський: до міста Лева доправили 505 авто, зворотно до Дніпра – 487. У столичному напрямку за цей період перевезли 360 автівок, з Києва до Дніпра – 364. В Одесу залізницею транспортували 136 легковиків, зворотно до Дніпра привезли 186.

Нагадаємо, що при замовленні перевезення автомобілевозом пасажирам автоматично надаються місця (не більше 4-х) у поїзді, до складу якого входить спецвагон.

На цей час Придніпровською залізницею вагони-автомобілевози курсують у складі поїздів №79/80 сполученням  Дніпро – Київ – Дніпро (відправлення з Дніпра щовівторка, щочетверга та щосуботи);  № 41/42 сполученням Дніпро – Трускавець – Дніпро до станції Львів (відправлення з Дніпра щовівторка, щочетверга та щосуботи);  № 63/64 сполученням Дніпро – Одеса – Дніпро (відправлення з Дніпра та Одеси через день).

Вартість перевезення автомобіля – від 390 грн за тонну, в залежності від його ваги та дальності перевезення. Оформити замовлення можна цілодобово в багажному відділенні вокзалу Дніпро-Головний.

Джерело — www.dp.uz.gov.ua

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version