Skip to content

Михайло Лисенко: «Дніпро закритий для сміття зі Львова»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

24 травня при в’їзді до міста Кам’янське співробітниками обласної поліції було затримано два автомобілі, що везли львівське сміття до Дніпра.

Під час перевірки товаро-транспортних накладних у водіїв виявилося, що перевізником є ТОВ «Техавтосервіс «Мрія», зареєстроване в місті Дніпрі. Директор підприємства Ігор Синін не заперечує, що уклав угоду зі Львовом про перевезення побутового сміття на полігон на Дніпропетровщині.

За словами представників обласної поліції, рух перевізників координували. Їм надавали рекомендації, коли й де саме вивантажити львівське сміття.

Правоохоронці затримали фури та розслідують, хто саме є координатором перевезення відходів.

Нагадаємо, що термін дії угоди про прийом сміття між Дніпром і Львовом збіг 13 вересня минулого року. За словами Михайла Лисенка, заступника міського голови Дніпра, тоді місто виконало всі договірні зобов’язання, підставивши плече в умовах екологічної катастрофи.

«Дякуємо керівнику обласної поліції Віталію Глуховері. Нагадую всім охочим легко «зрубати грошенят»: Дніпро для львівського сміття закритий», – зазначив заступник Бориса Філатова.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: