Skip to content

Дніпро може «ВирішиТИ»

Максим Востриков

Максим Востриков

важливі проблеми, якщо об*єднають зусилля політики та представники громадянського суспільства.

Захід з промовистою назвою «Ярмарок політичного впливу «Вирішити» провів у нашому місті Міжнародний республіканський інститут.
Участь у події взяли представники політичних сил та громадські організації, що активно працюють у Дніпрі та намагаються змінювати стан справ у різних сферах на краще.
«Завдання заходу — об*єднати зусилля громадських організацій та осередків політичних партій для вирішення актуальних місцевих проблем», — зазначив Юрій Селіверстов, керівник тренінгового центру Міжнародного республіканського інституту.
Ярмарок політичного впливу від МРІ дав змогу партіям та ГО  розповісти мешканцям Дніпра про себе, свої цілі та напрямки роботи. А головне — партійні та громадські активісти разом шукали відповіді на важливі для міста питання, що були визначені в результаті дослідження, проведенного Міжнародним республіканським інститутом.
Серед цих проблем — недостатня якість обслуговування у медичних закладах, низький рівень доступу для людей з інвалідністю, відсутність (аб неякісно організовані) тротуари для пішоходів.
Сергій Рублевський з компанії «Оперативна соціологія», зазначає, що Ярмарок політичного впливу став цікавим початком нового політичного сезону і дозволив тонізувати існуючи та налагодити нові контакти, почути цікаві ідеї та думки експертів.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: