Skip to content

Поліцейські Дніпра провели дитячий конкурс малюнків та постерів на тему «Ми проти насильства і жорстокості» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

17 травня відбулося нагородження учнів, які стали переможцями міського конкурсу «Ми за щасливе дитинство».

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

«Основною метою конкурсу є попередження проявів негативних явищ серед дітей та учнівської молоді, пов’язаних із жорстоким поводженням в родині, насиллям в соціальних мережах та повсякденному житті. Участь у конкурсі дає можливість виховання толерантного ставлення молоді один до одного. У міському етапі конкурсу взяли участь 260 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Призерами та переможцями стали 34 учні, які були нагороджені грамотами та подарунками» – розповіла старший інспектор ювенальної превенції Дніпровського відділу поліції майор поліції Тетяна Єфременкова.

Учні були дуже раді взяти участь у конкурсі. Вони творчо поставилися до завдання та намалювали малюнки на тему «Дружня родина – щаслива дитина», «Щасливе дитинство у світі без насильства». Старшокласники взяли участь у створенні соціального рекламного постеру «Зупини насильство: не будь байдужим!»
Поліцейські подякували учням за активну участь у конкурсі та нагадали їм про правову відповідальність за скоєння правопорушень.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: